Studio kulinarne


Studio Kulinarne Pałacu Goetz
to wyjątkowy, nowatorski koncept, stworzony z pasji do gotowania.
W Pałacu organizowane są cyklicznie wydarzenia kulinarne, które przyciągają wielbicieli wyjątkowych smaków i niepowtarzalnej atmosfery.

Szef Kuchni Pałacu Goetz Paweł Kras

Szef kuchni

Paweł Kras

Wrażeń kulinarnych dostarczy Państwu Szef Kuchni Paweł Kras ‑ utalentowany kucharz młodego pokolenia, zwycięzca prestiżowego Konkursu Sztuki Kulinarnej L’art de la cusine Martell. Jego kulinarne kreacje zaskakują oryginalnością, sposobem łączenia smaków czy nietypowych składników. Łączą też tradycyjne receptury z nowoczesnymi metodami gotowania.

Bogactwo smaków

Ze szczyptą elegancji

Dania przygotowywane w naszym studiu kulinarnym bazują na tradycyjnych, sezonowych i regionalnych produktach najwyższej jakości. Zaskakują oryginalnością, sposobem łączenia smaków czy nietypowych składników.

Tę doskonałą autorską kuchnię uzupełnia karta wybornych win.

Specjały

W pałacowej Spiżarni


Rozsmakuj się

w naszych produktach przygotowanych przez Szefów Kuchni Pałacu Goetz. Wyjątkowe specjały pałacowej Spiżarni wytwarzane są tradycyjną metodą w oparciu o nasze autorskie receptury.