Studio kulinarne
Studio Kulinarne Pałacu Goetz
to wyjątkowy, nowatorski koncept, stworzony z pasji do gotowania.
W Pałacu organizowane są cyklicznie wydarzenia kulinarne, które przyciągają wielbicieli wyjątkowych smaków i niepowtarzalnej atmosfery.

Szef kuchni
Paweł Kras
Wrażeń kulinarnych dostarczy Państwu Szef Kuchni Paweł Kras ‑ utalentowany kucharz młodego pokolenia, zwycięzca prestiżowego Konkursu Sztuki Kulinarnej L’art de la cusine Martell. Jego kulinarne kreacje zaskakują oryginalnością, sposobem łączenia smaków czy nietypowych składników. Łączą też tradycyjne receptury z nowoczesnymi metodami gotowania.
Bogactwo smaków
Ze szczyptą elegancji
Dania przygotowywane w naszym studiu kulinarnym bazują na tradycyjnych, sezonowych i regionalnych produktach najwyższej jakości. Zaskakują oryginalnością, sposobem łączenia smaków czy nietypowych składników.
Tę doskonałą autorską kuchnię uzupełnia karta wybornych win.





Specjały
W pałacowej Spiżarni
Rozsmakuj się
w naszych produktach przygotowanych przez Szefów Kuchni Pałacu Goetz. Wyjątkowe specjały pałacowej Spiżarni wytwarzane są tradycyjną metodą w oparciu o nasze autorskie receptury.